Haarden

Niets zo gezellig in huis als een gesloten of open (gas)haard. U kunt dan ook voor verschillende uitvoeringen bij CV Devroe terecht:Gesloten houthaard

Hout geeft ook in deze moderne tijden een ongeëvenaard vlammenspel en behaaglijke warmte. De open haard is inmiddels vervangen door de gesloten houthaard of kachel met een hoger bedieningsgemak. Gesloten haarden zijn bovendien zuiniger en veiliger in gebruik.

Gesloten gashaard

Er bestaat niets fijner dan ‘s avonds thuis komen en vanuit de luie stoel de gashaard ontsteken. Heerlijk genieten van het gemak van een gashaard met een nagenoeg realistisch vuur. De huidige gashaarden hebben bovendien een hoog rendement. Met de bijzondere afvoer is deze in vrijwel alle situaties te plaatsen.

Open gashaard

De open haard is een echte sfeerhaard. De open gashaarden creëren een natuurlijk effect. Het mooie, realistische vlammenspel komt in deze haarden nog mooier tot z’n recht. De haarden kennen een laag rendement, maar daartegenover staat een hoge sfeerwaarde.

Energie-opslagvaten

CV Devroe biedt naast haarden ook energie-opslagvaten aan. Energie-opslagvaten kunnen de warmte van een externe warmtebron zoals een haard of een ketel opnemen, opslagen en vervolgens prioritair uitsturen voor sanitair en/of verwarmingsondersteuning.

Steeds warmte in voorraad; de hoogste eisen inzake comfort en hygiëne worden hierbij vervuld.